10 locuri despre care nu ai sa crezi ca sunt in Romania!

Stim deja ca avem o tara frumoasa insa, cateodata, parca nici noua nu ne vine sa credem ca anumite locuri sunt chiar de aici! Tocmai de aceea, am strans 10 din cele mai surprinzatoare astfel de locuri si vrem sa le impartasim cu tine!

Anca Cheregi - Baia Sprie

Silviu Matei - Cătunul Dumești

Cristian Șutu - Horezu

Dragoș Asaftei - Cascada 7 izvoare

Sebastian Ionuț Vasiu - Biserica de la Densus

Sebastian Ionuț Vasiu - Sarmisegetuza Regia

Raluca Ciornea - Ocna Sibiului

Sebastian Ionuț Vasiu - Salina Turda

Dan Mihai Bălănescu - Castelul Sturdza-Miclăușeni

Adrian Petrișor - Lacul Bucurelu

Iar acum, ca le-ai admirat, e momentul sa te gandesti la cum arata harta online a Romaniei! Da, ai citit bine! :) Huawei si-a propus sa “infrumuseteze” harta online a Romaniei, provocand 20 fotografi sa surprinda fotografii de poveste ale locurilor frumoase din tara noastra, care momentan au imagini vechi sau nereprezentative in aplicatiile de harti online, asa cum este si cazul celor 10 locuri din galeria de mai sus!

Cei 20 fotografi nu au plecat la drum cu un aparat foto profesional, ci cu smartphone-urile performante ale seriei Huawei P20!

Pe site-ul campaniei, www.seemoreofromania.com, s-au strans deja mai mult de 1000 de fotografii din peste 80 locuri frumoase din Romania, asa ca te poti inspira de acolo pentru urmatoarele calatorii pe care le vei face prin tara!

Mai mult, daca iti doresti sa AI telefonul viitorului, trebuie sa pleci la drum cu Huawei P20 Pro, unul din cele mai performante telefoane din lume, cand vine vorba de camera foto!

Huawei a lucrat îndeaproape cu fotografi, dar și cu specialiști Leica Camera AG pentru a putea dezvolta și pentru a crea o nouă generație de telefoane inteligente, care permite utilizatorilor să stăpânească ușor arta surprinderii fotografiei perfecte.

Huawei P20 Pro le ofera acestora cea mai avansată experiență de utilizare a unei camere, disponibilă într-un smartphone, datorita functiilor AI integrate – Inteligența Artificială, astfel ca telefonul “știe ce trebuie făcut” pentru a realiza fotografia perfectă. Datorită acestor tehnologii, camera recunoaște în mod automat subiecții și își poate ajusta setările în funcție de aceștia, pentru a îmbunătăți rezultatele. Mai mult, camera este capabilă și să ghideze utilizatorul cu privire la detalii legate de compoziție și încadrare, oferindu-i informații prețioase, cunoștințe pe care un profesionist le învață în mult mai mult timp.

În plus, display-ul FullView de la Huawei pune și mai mult în valoare frumusețea imaginilor, în timp ce bateria ultra-eficientă le permite utilizatorilor să rămână conectați și să facă adevărate ședințe foto timp de ore întregi.