Despre noi

Termeni si conditii

1. Prezentul regulament, impreuna cu documentele mentionate in cuprinsul lui, stabileste Conditiile de utilizare ("Termenii de utilizare"), in care poate fi folosit site-ul www.discovery.ro ("Site-ul").

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare inainte de utilizarea site-ului. Prin utilizarea acestui site, declarati faptul ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare si ca sunteti de acord cu respectare acestora. Daca nu sunteti de acord cu Termenii de Utilizare, va rugam sa va abtineti de la utilizarea site-ului.

2. Termenii de utilizare pot fi modificati in orice moment prin modificarea prezentului regulament. Va rugam verificati periodic prezenta pagina pentru a afla oricare dintre modificari, acestea fiind obligatorii. Unele dintre dispozitiile prezentului regulament vor putea fi inlocuite de catre dispozitii sau notificari publicate in alta parte pe Site.

3. www.discovery.ro este un site operat de catre Discovery Romania SRL ("Discovery"). Discovery Romania S.R.L. este o societate inregistrata in Romania cu numarul J40/8309/23.05.2006 si are sediul pe strada Maria Rosetti nr. 6, etaj 5, sector 2, Bucuresti, Romania.

Inregistrare

4. Accesul la site este permis numai temporar, si ne rezervam dreptul de a sista sau a modifica serviciile oferite pe Site, fara preaviz. Discovery nu va fi facut raspunzator in cazul in care pentru orice motiv site-ul nu este disponibil in orice moment, sau pentru orice perioada. Ocazional, Discovery poate restrictiona accesul la unele dintre facilitatile site-ului, pentru utilizatorii inregistrati.

5. Prin completarea procesului de inregistrare declarati si garantati ca orice informatie transmisa in formularul de inregistrare este de actualitate,completa si exacta si inregistrarea nu incalca orice lege sau regulament aplicabil. Dupa confirmarea inregistrarii de catre operatorul site-ului, va puteti alege o parola de acces sau aceasta va va fi furnizata.

6. Suntetiin intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si contului dvs. si nu trebuie sa-l divulgati niciunei terte parti. Mai mult, sunteti in intregime responsabili pentru oricare si toate activitatile care au loc in contul dvs. Sunteti de acord sa ne notificati imediat (prin e-mail) la contact_ro@discovery.com cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastra sau de orice alta incalcare a securitatii. Discovery nu va fi facut raspunzator pentru orice prejudiciu suferit ca urmare a utilizarii de catre o alta persoana a parolei de acces sau a contului dvs, cu sau fara stiinta dvs. Cu toate acestea, veti putea fi facut responsabil pentru orice prejudiciu adus Discovery sau unei terte parti prin utilizarea de catre o alta persoana a parolei si/sau a contului dvs. In niciun moment dat, nu veti putea folosi contul unei alte persoane.

7. Fara a fi facut responsabil, Discovery isi rezerva dreptul de a revoca cu sau fara motiv accesul la Site, cu sau fara o notificare prealabila. Va puteti anula contul, in orice moment si pentru orice motiv, trimitand un e-mail la adresa contact_ro@discovery.com.

8. In timpul folosirii site-ului, trebuie sa respectati dispozitiile prezentului Regulament si, in special, dispozitiilor din sectiunea de "Reguli de utilizare" de mai jos. Sunteti responsabil pentru efectuarea tuturor pregatirilor necesare pentru a avea acces la site. Sunteti, de asemenea, responsabili sa va asigurati ca toate persoanele care acceseaza site-ul prin intermediul conexiunii dvs. la internet cunosc si respecta aceste conditii.

9. Discovery isi rezerva dreptul de aelimina orice Continut (astfel cum este definit mai jos) al Site-ului, sau sa retraga sau sa modifice site-ul fara preaviz. De asemenea, Discovery poate restrictiona accesul la anumite parti ale site-ului. Discovery nu va fi raspunzator in cazul in care, pentru orice motiv, site-ul sau orice parte a acestuia nu este disponibil in orice moment, sau pentru orice perioada.

Proprietatea Intelectuala

10. Discovery este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala a site-ului si a materialelor publicate si incluse in el ("Continutul"). Aceste opere sunt protejate de legile dreptului de autor si tratatele din intreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

11. Cu exceptia acordului Discovery, nu veti putea modifica materialele obtinute de pe Site, in niciun mod.

12. Statutul Discovery(si al oricarui colaborator identificat) ca autori ai materialelor de pe site, va trebui intotdeauna recunoscut.

13. Este interzisa utilizarea in scopuri comerciale a oricarei parti a Continutului site-ului, fara acordul Discovery sau al titularilor drepturilor, sau cu incalcarea dispozitiilor sectiunii „Reguli de utilizare” de mai jos.

14. In cazul printarii, copierii sau descarcarii oricarei parti a Site-ului cu incalcarea Termenilor de utilizare, dreptul de utilizare a Site-ului va inceta imediat, si, la alegerea Discovery, va trebui sa returnati sau sa distrugeti orice copie a materialelor pe care le-ati facut. Veti puteafi tras la raspundere pentru pierderile suferite de catre Discovery sau de catre o terta parte ca urmare a utilizării neautorizate a materialelor noastre.

Reguli de utilizare

15. Clauzele 16 - 21 stabilesc conditiile in care aveti acces la Site si se aplica tuturor celor care folosesc Site-ul.

16. Folosirea Site-ului presupune acceptarea si acordul de a se supune tuturor Termenilor de utilizare, inclusiv a Regulilor de utilizare de mai jos.

17. PUTETI FOLOSI SITE-UL SI CONTINUTUL EXCLUSIV IN SCOPURI LEGALE. Nu veti putea folosi site-ul si/sau Continutul pentru:

 • 1. In orice alt mod altul decat scopul in care a fost permis accesul;
 • 2. In orice mod care incalca orice lege sau regulament local, national sau international;
 • 3. In orice mod care este ilegal sau fraudulos sau care are un scop sau efect ilegal sau fraudulos;
 • 4. In scopul transmiterii cu buna stiinta a oricaror date, trimiterii sau incarcarii oricaror materiale care contin virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware) sau orice alt fel de programe nocive sau coduri de computer similare, concepute pentru a afecta negativ functionarea programelor de calculator sau a hardware-ului.

18. De asemenea sunteti de acord cu:

 • 1. sa nua utilizati Continutul site-ului pentru alte scopuri decat cel pe care accesul a fost acordat.
 • 2. sa nu reproduceti, duplica, copia sau revinde oricare parte a Site-ului sau Continutului cu inalcarea dispozitiilor prezentului regulament.
 • 3. Sa nu accesati fara sa aveti autoritatea, sa nu interveniti, sa deteriorati sau sa distrugeti:
 • 1. orice parte a Site-ului sau a Continutului;
 • 2. orice echipament sau retea pe care Site-ul sau continutul este gazduit;
 • 3. orice program de calculator folosit in punerea la dispozitie a Site-ului sau a Continutului; sau
 • 4. orice echipament sau retea sau program de calculator detinut sau folosit de o terta parte.

19. Urmatoarele standarde de Continut ("Standarde de Continut") se vor aplica tuturor si oricaror materiale (avand continut vizual si text, continut colectiv si individual, fara limitare, continut fotografic si continut video) cu care veti contribui la Site ("Contributii"):

 • 1. Contributiile trebuie:
 • 1. sa fie exacte (in cazul prezentarii de fapte);
 • 2. sa fie personale (in cazul prezentarii de opinii); si
 • 3. sa respecte legea aplicabila in Romania.
 • 2. Contributiile nu trebuie:
 • 1. sa contina material defaimator la adresa nicunei persoane
 • 2. sa contina orice material obscen, ofensator sau care incita la ura sau sa fie provocatoare
 • 3. sa promoveze materiale cu caracter sexual explicit;
 • 4. sa promoveze violenta;
 • 5. sa promoveze discriminare pe considerente de rasa, sex, religie, nationalitate, dizabilitate, orientare sexuala sau varsta;
 • 6. sa incalce orice drept de autor, baza de date sau marca comerciala a oricarei persoane;
 • 7. sa fie susceptibila de a induce in eroare orice persoana;
 • 8. sa fie facuta cu incalcarea obligatiilor datorate unei terte parti, cum ar fi o obligatie contractuala sau o obligatie morala;
 • 9. sa promoveze o activitate ilegala;
 • 10. sa puna in pericol, sa fie abuziva sau sa invadeze viata privata a altei persoane, sa cauzeze disconfort, inconveniente sau anxietate;
 • 11. sa fie susceptibila de a hartui, supara, jena, alarma sau enerva orice alta persoana;
 • 12. sa fie folosita pentru aimita orice persoana, sau de a denatura identitatea sau afilierea cu orice persoana;
 • 13. sa lase impresia ca este sustinuta de Discovery, daca nu este cazul; sau
 • 14. sa incurajeze, sa promoveze sau sa ajute orice actiune ilegala, cum ar fi (cu titlu de exemplu) incalcarea drepturilor de autor sau orice folosire gresita a computerului.

20. Dicovery poateuneori sa furnizeze servicii interactive (de exemplu postare de comentarii sau alte materiale, camere de chat, aviziere, etc). Discovery va face tot posibilul pentru a evalua orice risc posibil pentru utilizatori (si, in special, pentru copii) atunci cand terte parti utilizeaza orice serviciu interactiv oferit pe Site, si, avand in vedere aceste riscuri, Discovery va decide pentru fiecare caz daca este oportun sa se utilizeze moderare a serviciului (inclusiv modul de moderare utilizat). Cu toate acestea, Discovery nu are nicio obligaţie de a supraveghea, monitoriza sau modera orice serviciu interactiv pus la dispozitie pe Site, si este exclusa in mod expres raspunderea Dicovery pentru orice pierderi sau daune rezultate din utilizarea oricarui serviciu interactiv de catre un utilizator in contradictie cu Standardele de continut , indiferent daca serviciul este moderat sau nu.

21. Utilizarea oricaruia dintre serviciile interactive de catre un minor este conditionata de acordul parintilor sau al tutorelui. Este indicat ca parintii care permit copiilor folosirea unui serviciu interactiv sa comunice cu copiii lor despre siguranta on-line, avand in vedere ca moderarea nu este sigura. Minorii care utilizeaza orice serviciu interactiv trebuie sa fie constienti de riscurile potentiale.

22. Discovery va determina, la propria sa discretie, daca a existat o incalcare Termenilor de Utilizare prin utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului si a Continutului. Atunci cand o astfel de incalcare a avut loc, Dicovery este indreptatit sa ia orice masura este considerata adecvata

23. Nerespectarea clauzelor 15-19 de mai sus constituie o incalcare semnificativa a Termenilor de utilizare a Site-ului si a Continutului, si poate duce la luarea tuturor sau a oricareia dintre urmatoarele actiuni:

 • 1. Retragerea imediata, temporara sau permanenta, a dreptului de a folosi Site-ul si Continutul;
 • 2. Stergerea imediata, temporara sau permanenta, a oricarei Contributii a dvs pe Site;
 • 3. trimiterea unui avertisment;
 • 4. Initierea de proceduri legale impotriva dvs pentru recuperarea tuturor prejudiciilor (inclusiv, dar nu limitat la, costuri administrative si judiciare) rezultate din incalcarea Termenilor de utilizare;
 • 5. Alte actiuni legale; sau
 • 6. Transmitereade informatii Autoritatilor de aplicare a legii, daca in mod rezonabil Discovery considera ca este necesar.

24. Discovery nu este raspunzator pentru actiunile intreprinse ca raspuns la incalcarile clauzelor 15-19. Actiunile descrise mai sus nu sunt limitate, iar Discovery poate intreprinde orice alta actiune considerata in mod rezonabil necesara.

Exactitatea Informatiilor postate

25. Folosirea oricarui material din continutul site-ului se face pe riscul dvs exclusiv, Discovery neputand fi facut respunzator. Discovery nu garanteazaexactitatea informatiilor. Oricare dintre materialele din Continutul Site-ului pot fi invechite/depasite, iar Discovery nu are nicio obligatie de a actualiza oricare dintre materiale.

Raspunderea Discovery

26. In masura prevazuta de lege, Discovery si celelalte societati membre ale grupului de companii din care face parte, exclud in mod expres:

 • 1. Toate conditiile, garantiile si alti termeni care ar putea fi implicite prin statut, drept comun sau o lege de echitate.
 • 2. Oriceraspunderea pentru orice pierdere directa, indirecta sau subsecventa sau daunele suferite de catre orice utilizator in legatura cu site-ul sau in legatura cu utilizarea, incapacitatea de a utiliza, sau rezultatele obtinute din utilizarea a site-ului, orice site-uri legate de aceasta, precum si orice materiale postate pe ea, inclusiv, fara limitare orice raspundere pentru:
 • 1.pierderile de castiguri sau a venituri;
 • 2. pierderea de afaceri;
 • 3. pierderi de profit sau de contracte;
 • 4. pierderea de economii anticipate;
 • 5. pierderi de date;
 • 6. pierdere a fondului comercial (clientela);
 • 7. gestionare a timpului de lucru la birou, precum şi
 • 8. orice alte pierderi sau daune de orice fel, indiferent de modul producerii si indiferent de gradul de vinovatie (inclusiv neglijenta), incalcare a contractelor sau altfel, care, chiar daca previzibila, cu conditia ca aceasta conditie nu impiedice pretentiile privind pierderea sau deteriorarea proprietatii corporale sau orice alte cereri pentru pierderi financiare directe, care nu sunt excluse de catre oricare dintre categoriile mentionate mai sus.

27. Pentruevitarea oricarui dubiu, Clauza 26 nu afecteaza raspunderea Discovery pentru deces sau vatamare corporala care rezulta din neglijenta Discovery, nici raspunderea pentru inselaciune sau declaratii false, nici orice alta raspundere care nu poate fi exclusa sau limitata in conformitate cu legea aplicabila.

Date personale

28. Discovery proceseaza date personale in conformitate cu dispozitiile de confidentialitate asa cum sunt prevazute la contact_ro@discovery.com. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu o astfel de prelucrare si garantati ca toate datele furnizate sunt corecte.

Uploadarea si postarea de materiale pe Site

29. Ori de cate oriveti folosi o facilitate care va permite sa postati materiale pe Site, sau sa contactati alti utilizatori ai site-ului, trebuie sa respectati Standardele de continut prevazute mai sus.Garantati ca orice astfel de contributie se conformeaza acestor standarde, si veti suporta orice incalcare a acestei garantii.

30. Oricemateriale pe care le incarcati pe site vor fi considerate neconfidentiale şi nebrevetate. Discovery dreptul de a utiliza, copia, distribui si dezvalui catre terti aceste materiale in orice scop si veti acorda catre Discovery un drept ne-exclusiv, transferabil, sub-licentiabil, gratuit de a utiliza orice material incarcat, pentru orice scop. De asemenea, Discovery are dreptul de a dezvalui identitatea dvs. pentru orice tert care pretinde ca orice material postat sau incarcat de dumneavoastra pe site constituie o incalcare a drepturilor lor de proprietate intelectuala, sau la dreptul lor la viata privata.

31. Sunteti responsabilpentru oricare si toate materialele postate de dvs pe site si veti suporta consecintele postarii sau publicarii lor. Discovery nu va fi responsabil, sau supus pretentiilor niciunei terte parti pentru continutul sau exactitatea oricaror materiale postate de dumneavoastra sau de orice alt utilizator al site-ului.

32. Discovery are dreptul de a sterge orice material sau postare de pe Site pentru orice motiv, la propria sa discretie, inclusiv (dar nu limitat la) in cazul in care, in opinia noastra, un astfel de material nu este in conformitate cu Standardele de continut prevazute in sectiunea Reguli de utilizare de mai sus.

Virusi, Infractiuni de hacking si alte infractiuni

33. Este interzisa folosirea abuziva a site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware) sau alte materiale daunatoare. Este interzis sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la site, la serverul pe care este stocat site-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectat la site. Este interzis atacul site-ului prin intermediul unui atac „denial-of-service” sau „distributed denial-of service”.

34. Prin incalcarea clauzei 33 se va comite o infractiune, in temeiul Legii 161/2003 si a Legii penale aplicabile. Discovery va raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile competente de aplicare a legii si va coopera cu aceste autoritati prin dezvaluirea identitatii dvs. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza site-ul va inceta imediat.

35. Discovery nu va fifacut raspunzator pentru orice pierderi sau daune cauzate de un atac denial-of-service, virusi sau alte materiale nocive tehnologic care pot infecta calculatorul dvs., programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a Site-ului sau a descarcarii de orice material postat pe Site, sau pe orice site legat de acesta.

Link-uri catre Site

36. Link-urile catre Site sunt binevenite. Sunteti liber de a stabili o legatura hypertext la Site, inclusiv link-uri catre pagina relevanta a Site-ului, cu urmatoarele conditii:

 • 1. Sa informati in prealabil Discovery cu privire la astfel de link;
 • 2. Sa nu eliminati sau sa ascundeti orice reclama, nota privind dreptul de proprietate intelectuala sau orice alta nota de pe Site;
 • 3. Link-ul sa nu declare sau sa implice orice sponsorizare sau aprobare a site-ului dumneavoastra de catre Site; si
 • 4. Oprireaimediata de orice legaturi catre Site in cazul primirii unei notificari scrise din partea Discovery.

37. Nu aveti dreptul de a incadra oricare dintre materialele din Continutul site-ului, sau de a include intr-un alt website sau in alt serviciu oricare dintre materialele asupra caruia Discovery sau oricare dintre licentiatorii sai detine proprietatea intelectuala, astfel cum sunt afisate pe Site.

Link-uri catre Site

38. In cazul in care Site-ul contine link-uri catre alte site-uri si catre materiale furnizate de terte parti, aceste link-uri sunt prevazute exclusiv pentru informarea dumneavoastra. Discovery nu are niciun control asupra continutului acestor site-uri sau materiale, si nu are nicio responsabilitate asupra lor sau pentru orice pierderi sau daune care pot aparea din utilizarea lor de catre dumneavoastra.

Jurisdictie si legea aplicabila

39. Instantele engleze vor avea jurisdictie exclusiva pentru orice cerere care decurge din sau in legatura cu utilizarea Site-ului.

40. Prezentii Termeni de utilizare si orice disputasau pretentie decurgand din sau in legatura cu prezentul act sau obiectul acestuia (inclusiv litigii sau cereri non-contractuale), vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania.

Nelamuriri

Dacaaveti orice nelamurire cu privire la continutul Site-ului sau considerati ca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala au fost incalcate, va rugam sa contactati contact_ro@discovery.com. Vom face tot posibilul pentru a raspunde si / sau pentru a lua masuri in ceea ce priveste un astfel de Continut sau materiale, intr-o perioada rezonabila de timp.